četrtek, 5. oktober 2017

Ljuba Fišer

Šest udeleženk se bo udeležilo mobilnosti v Bytomu. Projekt je namenjen predvsem mentoricam in udeleženkam študijskih krožkov ter U3ŽO. Že kdo ve, kaj pomeni ta kratica? :)

Ljuba Fišer je že dolgoletna mentorica Ustvarjalnega krožka v U3ŽO, ki je že bil predstavljen. Ljuba je po izobrazbi diplomirana vzgojiteljica. Večino poklicnega življenja je preživela v vrtcu in kasneje v šoli, kjer se je z dušo in srcem posvetila vzgoji otrok. Sedaj je že upokojenka, ki pa je še vedno dejavna. Sodeluje z različnimi organizacijami in njeno znanje, veščine in energija sta vedno dobrodošla. 
Ljuba ima ogromno hobijev: rada plete in kvačka, rada ustvarja vizitke in čestitke; rada vrtnari in rada kuha. Najverjetneje ima še veliko več želez v ognju, saj ji idej nikoli ne zmanjka. Leta 2012 je dobila priznanje Andragoškega centra Republike Slovenije za promocijo učenja in znanj.

Ravno ta ustvarjalnost, vedoželjnost in radovednost jo vodita, da se bo odpravila na Poljsko. Ker si želi spoznati nove ljudi, pridobiti nove ideje ter pokazati svoje veščine. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar